Giv trængende operationer

Amagerbro Frikirke ønsker at understøtte, inspirere, udfordre, være og elske mennesker. Det uanset hvor de bor og hvem de er. Det fordrer, at vi ikke bare er kirke for os selv, men er en kirke for andre end os selv – også for dem der ikke bare bor på den forkerte side af Langebro. Derfor går ca. 10 procent af donationer og gaver i Amagerbro Frikirke til mission, nødhjælp og udvikling i udlandet. Vi støtter:

Mercy Ships arbejde i Vestafrika

Mercy Ships er en kristen nødhjælps organisation og er udover dette verdens største hospitalsskib.

VVF-Projekt

Amagerbro Frikirke støtter i 2015 et projekt, hvor afrikanske kvinder kan blive opereret gratis på Africa Mercy for Vesico-vaginale fistler. VVF opstår som et traume i forbindelse med fødsler. Ved operationen bliver læsionerne ved fødselstraumet rekonstrueret.