Månedlig støtte

Hjælp kirken at handle og lede udfra et retvisende økonomisk overblik.

Med en månedlig støtte gør du os i stand til at lægge langsigtede planer og fastholde de aktiviteter og ansættelser, vi har.

Læs mere om praktiske spørgsmål

Start støtte

(Giv tilsagn uden automatisk overførsel)

Følgende ting er vigtige for os

Tingvej

Vores nye bygning er et tiltrængt løft i at alle kan være her, og at både børn, unge og ældre får den plads de skal bruge for at udfolde sig.

Aktiviteter

Vores nuværende aktiviteter såsom Gudstjenesten, børne/juniorarbejdet, Cafe MMM og meget mere skal selvfølgelig fortsætte.

Præst

Vi har brug for at ansætte. Der er momentum, men der kræves mere tid til at løfte opgaven som præst.

Mission på 10% både lokalt og globalt.

Vi har mangeårig værdi om at 10% skal gå til mission både helt lokalt og globalt.

Værdierne ifm. tiende og gaver i Amagerbro er klare

• Vi er kaldet til at være gavmilde med det, der er os givet
  • At være gavmild handler om meget mere end økonomi.
  • Giv hvad du og Gud bliver enige om, – på måden du vil.
  • Din støtte er kun kendt af kassereren i kirken.

Hør fx Jacob Astrups seneste tale omkring gavmildhed for en konkret eksempel på disse værdier. Samtidig ønsker vi ikke at have “tro på andres vegne”, så er det meget relevant at vide hvad den månedlige økonomi er.

Derfor opfordrer vi til, at du

• Afgør hvad du ønsker at give i 2016
  • Tilkendegiver dette med denne faste støtte.
    Bemærk: denne tilkendegivelse kan til enhver tid ændres, springes over en måned eller annulleres.

Hvorfor?

• Fordi det giver menighedsledelsen et klart og retvisende billede af hvad vi kan bære som kirke, som der kan handles og ledes udfra. Uden at have tro på hinadenens vegne.
  • Fordi, hvis der ikke er økonomisk grundlag for løn, så skal vi gentænke hvordan kirken kan hænge sammen eller om der kan spares på andre måder.

Vi opfordrer alle i Amagerbro til at lave denne aftale, uanset beløbets størrelse.

På vegne af Menighedsledelsen

Start fast månedlig støtte

Din støtte vil fremad blive trukket hver 1. i måneden indtil du ønsker at stoppe.

Vil du selv overføre penge? Angiv dit tilsagn uden betaling.

Se betingelser