Månedlig støtte

Hjælp kirken at handle og lede udfra et retvisende økonomisk overblik.

Med en månedlig støtte gør du os i stand til at lægge langsigtede planer og fastholde de aktiviteter og ansættelser, vi har.

Læs mere om praktiske spørgsmål

Start støtte

(Giv tilsagn uden automatisk overførsel)

Følgende ting er vigtige for os

Tingvej

Vores nye bygning er et stort løft for vores muligheder som fællesskab, og vi er efterhånden faldet godt til.

Der er dog stadig ting, vi ønsker at gøre ved bygningen, og dertil er der masser af løbende vedligehold, som i sig selv er en betydelig økonomisk post.

Aktiviteter

Ud over vores faste aktiviteter som gudstjeneste og åben kirke, ønsker vi at række ud og lave aktiviteter, som møder nogle af de mange behov, der findes omkring os.

Konkret er det for eksempel igennem socialt arbejde og arrangementer, som tilgodeser dem, der ikke har så meget. Endvidere vil vi gerne afholde f.eks. koncerter og events, hvor vi målrettet inviterer i nær-området.

Ansættelser

Der er brug for både frivillige og lønnede hænder for at få tingene til at fungere.

Med en god økonomi kan vi ansætte, der hvor der er behov for en mere fokuseret indsats, end en frivillig kan bære.

Mission på 10% både lokalt og globalt.

Vi har mangeårig værdi om at 10% skal gå til mission både helt lokalt og globalt.

Værdierne ifm. tiende og gaver i Amagerbro er klare

• Vi er kaldet til at være gavmilde med det, der er os givet
  • At være gavmild handler om meget mere end økonomi.
  • Giv, hvad du og Gud bliver enige om – på den måde du vil.
  • Din støtte er kun kendt af kassereren i kirken.

Derfor opfordrer vi til, at du

• Afgør hvad du ønsker at give.
  • Tilkendegiver dette med denne faste støtte.
    Bemærk: denne tilkendegivelse kan til enhver tid ændres, springes over en måned eller annulleres.

Hvorfor?

• Fordi det giver menighedsledelsen et klart og retvisende billede af, hvad vi kan bære som kirke, som der kan handles og ledes udfra. Uden at have tro på hinandens vegne.

Vi opfordrer alle i Amagerbro til at lave denne aftale uanset beløbets størrelse.

På vegne af Menighedsledelsen

Start fast månedlig støtte

Din støtte vil fremad blive trukket hver 1. i måneden indtil du ønsker at stoppe.

Vil du selv overføre penge? Angiv dit tilsagn uden betaling.

Se betingelser