Betingelser

Abonnement på kort

Når brugeren støtter Amagerbro Frikirke igennem et fast abonnement, gives der lov til at vi trækker det valgte beløb 1 gang hver måned d. 28.

Kvittering

Brugeren modtager en kvittering på e-mail ved hver betaling.

Køb og ansvar

Hvis brugeren vælger at beløbet er knyttet til et specifikt projekt, vil hver efterfølgende donation gå til samme projekt. Derudover er der ingen “modydelse” fra Amagerbro Frikirke til brugeren, ligesom at brugeren ingen forpligtelser har på baggrund af donationen.

Fornyelse

Ved indgåelse af abonnement gives Amagerbro Frikirke lov til at kontakte brugeren på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet når betalingskortet udløber eller spærres.

Ophør

Hvis brugeren ønsker at stoppe sit abonnement, kan dette ske ved at kontakte Amagerbro Frikirke på e-mail eller telefon. For så vidt som ophørsønsket tilkendegives inden 7 dage før betalingsdatoen, vil abonnementet stoppe før næste betaling.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på din donation.

Reklamationsbehandling

Klager over fejl/problemer ved donationen kan rettes til:

Amagerbro Frikirke
Tingvej 11