Bliv bedt for

Hvis du ønsker forbøn for dig, et særligt problem eller for en du holder af, så er der flere muligheder.

1. Send et bønneemne

Hver mandag formiddag mødes en række seniorer og beder sammen. De elsker at bede og ikke mindst se og høre bønnesvar.

I kirken står en grøn kasse hvori bønneemner kan gives på fortrolig vis.

Det er også muligt at sende en besked direkte til gruppen ved at udfylde denne formular.

Indsend bønneemne

2. Få forbøn

Hver onsdag aften er det muligt at få forbøn i kirken. Et team mødes i kirkens sakresti. og beder for dem der har booket tid.

Book tid

Skriv til boenoghelbredelse@gmail.com om din ønskede tid. De er flinke til at svare igen.

3. Kom til Gudstjeneste

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at blive bedt for til vores ugentlige gudstjenester. Oftest vil vi have nadver hvorunder en klar opfordring til forbøn vil lyde. Men selv hvis dette ikke skulle være tilfældet, så kan du tage fat i hvem som helst du føler dig komfortabel med.

Fx i perioden kl. 10 til 10.30 hvor samtalen er fri.