Næste indlæg: Forrige indlæg:
Pilgrimsvandring

Søndag eftermiddag d.28. maj afholder Amagerbro Frikirke en pilgrimsvandring på Amager Fælled. Rent praktisk mødes vi kl. 15.30 på metrostation DR-byen og går sammen af sted der fra. Pilgrimsvandringen vil tage halvanden til to timer. Grundideen med en pilgrimsvandring er, at vi ”beder med fødderne”. Vi går i Guds natur og beder til ham – enkeltvis og sammen. Der vil være fire stationer på vejen og forskellige elementer i vandringen. Der vil således både være perioder med stilhed, perioder med samtaler ud fra de såkaldte ”pilgrimsord” og perioder, hvor vi ser bort fra os selv og ud mod Guds natur. I afslutningen af vandringen vil der også være nadver.

En pilgrimsvandring er en glimrende mulighed for at opleve kirke på en anden måde. Og til at invitere andre til at gøre det.

Alle er hjerteligt velkomne til at deltage.