Forrige indlæg:
Sommeren er over os!

Som de fleste har bemærket, har vejret i særdeleshed vist sig fra sin lune side i de seneste uger, men rent formelt, er det jo først med overgangen til juni måned, at det er sommer i Danmark.

Det betyder for Amagerbro Frikirkes vedkommende, at der er forskellige ting, som vil være lidt anderledes, end vi er vant til:

Orlov

Kirkens præstepar, Lone og Bent Bjerring-Nielsen, holder orlov fra d. 5. juni. Orloven glider ind i sommerferien, så de vil i praksis være væk indtil slutningen af juli.

Sommersamlinger

I juli måned er mange bortrejst, og kirkens aktiviteter bliver skruet ned på lavt blus. I stedet for de sædvanlige gudstjenester, vil der være “sommersamlinger” om søndagen, med undtagelse af 8. juli, hvor der er SommerCamp i Kolding. Hvis man vil vide mere om sidstnævnte, skal man tjekke https://staevne.dk/ – mere info om sommersamlinger og juni måneds program findes i kalenderen.