Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste

På søndag d. 8. september holder vi høstgudstjeneste!

Høstgudstjenestenindbefatter også i år efterfølgende auktion, hvor vi vil samle ind til julepakker til hjemløse og til Cafe Exit.

Café Exit, som er tilknyttet Apostelkirken på Vesterbro, laver et fantastisk arbejde omkring eksfanger. Pengene fra auktionen skal særligt bruges som støtte til Café Exits gældsrådgivningsprojekt. Det har tidligere fået støtte fra Socialstyrelsen, men den støtte er ophørt, så der er hårdt brug for pengene.

Hanna Skovgaard fra Amagerbro er ansat i Café Exit og koordinerer gældsprojektet, så vi ved, at pengene bliver brugt godt.

Det er naturligvis yderst vigtigt, at der er ting, der kan købes til auktionen. Børnekirken har været i gang siden opstarten efter sommerferien. Alle Amagerbroere opmuntres til at donere ting til auktionen. Da det er en høstgudstjeneste, må der naturligvis være fokus på naturens produkter – frugt, grønt, blomster osv.

Kom og vær med og tag ”den store pung med”.