Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Julefest

Julefest med lucia, julemand og en hel masse hygge for hele familien. Ruben Andersen-Hoel prædiker, og vi starter med julebrunch kl. 10.

Åben Kirke

Åben Kirke er et hyggeligt fællesskab hver tirsdag kl. 16-19. Vi laver praktiske ting, hygger og spiser aftensmad sammen. Maden koster 30 kr for voksne.

PRAY! bedeevent

Velkommen til vores bedeevent d. 25. april kl. 19.30, som er planlagt af Oasen. Her bliver der blandt andet forskellige kreative bede-stationer i kirkesalen. Vi skal ud af kirken og bede for området omkring os, og så slutter vi af med lækker suppe à la Jonas Fuhrmann.

Gudstjeneste: Bents brevkasse

Velkommen til en lidt særlig gudstjeneste, hvor Kezia interviewer Bent om alt mellem himmel og jord. Hvis du har et spørgsmål, kan du lægge det i brevkassen i kirken. Vi starter med gratis morgenmad kl. 10. Gudstjenesten starter kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der fællesspisning.

Gudstjeneste med Andries van Heerden

Denne søndag bliver helt særlig. Vi får besøg af Andries van Heerden, som er senior pastor i Emmanuel Church i Louis Trichardt, Limpopo, South Africa. Andries har nogle helt særlige profetiske evner, og en meget behagelig mand. Vi glæder os! Vi starter med gratis morgenmad kl. 10. Gudstjenesten starter kl. 10.30.